PROMOCIJA GLAZBENE ŠKOLE

30. svibnja 2016. održani su promotivni koncerti učenika OGŠ Ive Tijardovića- područnog odjela u Vrbovskom u svrhu motivacije za upis u glazbenu školu.

Promotivni koncert su održani u područnim školama u Moravicama i Severinu na Kupi te u matičnoj školi u Vrbovskom za učenike od 1. – 5. razreda osnovne škole. Učenici su imali priliku poslušati i vidjeti različite puhačke instrumente (trubu, saksofon, klarinet, flautu) i klavir. Na koncertima su nastupili učenici različitog uzrasta: od prvašića do već starijih i iskusnijih učenika viših razreda glazbene škole. Svi sudionici koncerta su dobili promotivni letak za upis te su imali priliku upoznati i nastavnicu klavira Karolinu Cader i zamjenicu ravnateljice glazbene škole Ivu Radulović.

Zahvaljujemo se OŠ Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko na posudbi školskog kombija i svim nastavnicima koji su djecu motivirali i vrlo rado ugostili glazbenu školu u svojoj sredini. Nadamo se da će ova promotivna mini turneja naših mladih glazbenika imati plodonosan učinak i da će brojni mališani s čitavog područja Grada Vrbovskog upisati neki instrument u glazbenoj školi te s vremenom postati uspješni umjetnici.

Moravice 2 2016. Severin 2016. Vrbovsko 2 2016. Vrbovsko 2016.

Top