BOŽIĆNO- NOVOGODIŠNJI KONCERT 2013.

Orkestar je 26. 12. 2013. održao svoj tradiconalni Božićno- novogodišnji koncert u sportskoj dvorani u Vrbovskom.

Na koncertu je uz orkestar kao posebni gost nastupila vokalna skupina ”DiM” iz Delnica pod umjetničkim vodstvom Damira Zagoršćaka. U prvom dijelu koncerta orkestar je izveo tradicionalne domaće i strane božićne pjesme. Osobito su lijepo zazvučale pjesme ”Radujte se narodi” i ”Sretan Božić svakome” u zajedničkoj izvedbi orkestra i vokalne skupine ”DiM” .

U srednjem dijelu koncerta vokalna skupina je izvela nekoliko domaćih i stranih božićnih i zabavnih pjesama te jednu vlastitu autorsku pjesmu. Članice vokalne skupine su oduševile Vrbovšćane svojim stilom i vještinom pjevanja te će svakako opet biti rado viđeni gosti u Vrbovskom.

U novogodišnjem dijelu koncreta orkestar je izveo skladbe različitog karaktera- klasika, zabavne strane i domaće, a kao finale završio popularnom pjesmom Tomislava Bralića ”Croatio, iz duše te ljubim”. Naravno, izveden je i bis i kao točka na ”i” popularni ”Radetzky marsch” uz oduševljeno pljeskanje brojne publike koja je ispunila gotovo sva sjedeća mjesta u dvorani.

Bio je ovo koncert na kojem se službeno predstavio i novi dirigent orkestra g. Romano Hantih te prilika da se svima koji orkestar podržavaju na različite načine kaže hvala i sretna nova 2014.

Koncert 2013 04

Top