BOŽIĆNO- NOVOGODIŠNJI KONCERT 2017.

Na blagdan sv. Stjepana, Štefanje, u Vrbovskom je održan tradicionalni 27. Božićno- novogodišnji koncert na kojem su nastupili puhački orkestar i posebi gosti: mješoviti pjevački zbor ”Jeka Primorja” iz Rijeke.

Domaća publika je izvrsno primila i pohvalila program koji su ova dva društva zajednički pripremila i izvela. U programu koji je trajao gotovo sat i pol mogle su se čuti izvedbe različitih domaćih i stranih božićnih pjesma, a u novogodišnjem dijelu odličan izbor zabavne glazbe. Vrhunac koncerta je bio zajedničko izvođenje pjesme ”Neka cijeli ovaj svijet” iz domaćeg mjuzikla ”Jalta, Jalta”.

Nastup zbora iz Rijeke je plod kulturne razmjene u sklopu projekta ”Kulturne mreže” Primorsko- goranske županije i bio je uzvratni posjet nakon koncerta našeg orkestra u Rijeci 17. 12. 2017. Sa gostima i njihovim dirigentom g. Igorom Vlajnićem je ostvarena izvrsna suradnja koja ima dobru budućnost. Predjsednici oba društva su istaknuli da se nadaju kako će se i u budućnosti ostvariti neki drugi zajednički projekti.

Na kraju koncerta je predsjednik glazbe g. Šimun Dujmović zahvalio svim sponzorima na danoj potpori u 2017. godini kao i pojedinim fizičkim osobama koje su pomogle orekstru u ostvarenju postavljenih ciljeva. Osobito se zahvalio Gradu Vrbovskom koji kontinuirano prati i podupire rad orkestra.

Nakon koncerta je održan prigodni domjenak u vatrogasnom domu koji je sponzoriralo Lovačko društvo ”Jelenski jarak” kojem se i ovim putem zahvaljuemo.

Top