BOŽIĆNO- NOVOGODIŠNJI KONCERT U RIJECI

U nedjelju 17. prosinca 2017. naš orkestar je održao Božićno- novogodišnji koncert u Rijeci na Trsatu u dvorani trsatke čitaonice.

Na koncertu su izvedene različite domaće i strane božićne skladbe te različite zabavne skladbe prikladnije novogodišnjem vremenu. Uz orkestar je nastupio i Mješoviti pjevački zbor ”Jeka Primorja” iz Rijeke koji su i samostalno izveli nekoliko zborskih obrada božićnih pjesama.

Koncert se odlično uklopio u proslavu 140 godina trsatske čitaonice čije se obilježavanje završava krajem ovog mjeseca. Realizaciju ovog koncerta je podržala Kulturna mreža Primorsko- goranske županije kroz program kulturne suradnje među različitim kulturno- umjetničkim društvima i ustanovama na području naše županije.

Sjajan koncert, izvanredno muziciranje i pjevanje privuklo je velik broj publike pa je dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Nadamo se da će ovakvih programa i suradnji biti još i da će doprinijeti kvalitetnijem kutlurnom životu u različitim sredinama.

Zahvaljujemo se Trsatskoj čitaonici, Kulturnoj mreži PGŽ i zboru ”Jeka Primorja” na podršci oko realzacije i gostoprimstvu.

Top