SVI SVETI 2013.

Za blagdan Svih svetih 01. 11. 2013. orkestar je na mjesnim grobljima održao prigodan nastup u znak sjećanja na sve pokojne sugrađana i glazbenike koji su prošli kroz orkestar u njegovih 103 godine postojanja.

U 15.00 sati nastupili smo na pravoslavnom groblju ”Lovnik” u blizini crkve sv. Ilije proroka a u 15.30 na katoličkom groblju ”Krš”. Na oba groblja smo odsvirali po 15 minuta programa. Izveli smo slijedeće skladbe:

1. Mutterherz

2. Krist na žalu

3. Amazing grace

4. Posljednji pozdrav.

Bio je ovo i prvi službeni nastup sa našim mladim dirigentom g. Ivanom Mitrovićem kojemu čestitamo na izvrsno odrađenom poslu u pripremi ovog nastupa i izvedbi!

Čestitamo novim članicama i debitanticama u orkestru Mariji Barbarić (3. B truba) i Tereziji Dujmović (2. flauta) kojima je ovo bio prvi službeni nastup.

Čestitke i starijim članovima orkestra koji su se od ove jeseni našli u novim ulogama u orkestru: Marini Hibler- nova 1. krilnica, Mihaelu Štefancu- novi 1. klarinet i Petri Božić- novi 2. klarinet. Bilo ih je sjajno slušati u njihovim solo izvedbama skladbe ”Amazing grace”. Nadamo se da će u svojoj vještini i dalje sve više i više rasti!

Budući da je na ovogodišnji blagdan Svih svetih vrijeme bilo prekrasno, bio je to uz vrlo solidno muziciranje izvrstan nastup. Zahvaljujemo svim građanima koji prate naš rad na potpori.
Sveti Ilija

Ivan dirigira

Top