BOŽIĆNI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE

U srijedu 21. 12. 2016. u holu OŠ Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko održan je Božićni koncert polaznika područnog odjela u Vrbovksom OGŠ Ive Tijardovića.

Na koncertu je nastupilo svih 23 učenika i učenica pred brojnom publikom te pokazalo svoje umijeće sviranja na flauti, klarinetu, saksofonu, trubi i klaviru. U programu koji je trajao punih sat vremena mogle su se čuti različite božićne skladbe, ali i one umjetnički zahtijevnije koje su izveli učenici viših razreda. Posebno su oduševili najmlađi polaznici, učenici 1. razreda, koji uče svirati svega nekoliko mjeseci i kvartet flauta sastavljen od starijih učenica.

Glazbene točke su pripremili profesori: Denis Kezele- klarinet i saksofon, Sara Kalčić- flauta, Valentin Sklyarenko- truba i Marta Karolina Cader- klavir. Sve prisutne roditelje, prijatelje, nastavnike osnovne škole u Vrbovskom pozdravili su zamjenica ravnateljice glazbene škole prof. Iva Radulović i ravnatelj OŠ Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko prof. Anton Burić te svim učenicima i publici zaželjeli sretan Božić i uspješnu novu glazbenu godinu. Koncert je završio kratkim druženjem i domjenkom u prostoru škole sa čestitanjem mladim izvođačima i radosnim raspoloženjem roditelja i prijatelja.

Budući da ovaj program organiziramo, pratimo i podržavamo u suradnji sa parnterima već dugi niz godina, slobodno možemo reći da je ovo bio jedan od najljepših Božićnih koncerata glazbene škole. Nadamo se da će i u novoj godini program ”Glazbeno obrazovanje mladeži” donositi lijepe i kvalitetne plodove te da će doživjeti i poneka unapređenja jer se uvijek može bolje i više.

Samanta Trbović Sara Kolarić Matija Samsa Matej Milić

Top