BOŽIĆNI KONCERT

Učenici OGŠ Ive Tijardovića- Područnog odjela Vrbovsko, održali su 18. 12. 2019. Božićni koncert u prostoru školske dvorane OŠ Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko.

U sat vremena programa roditelji, prijatelji i ostali građani su mogli čuti i doživjeti izvedbe gotovo svih učenika na instrumentima koji se trenutno poučavaju u područnom odjelu: flauta, klarinet, truba i klavir. Na programu su bile različite skladbe uz neizbježne skladbe božićnog karaktera. Posebno je bilo lijepo vidjeti najmlađe učenike 1. razreda kojima je ovo kao početnicima bio prvi javni nastup te sve učenike flaute koji su pod vodstvom svog nastavnika Ivana Buića izveli ”Tihu noć”. Kraj koncerta je završio glazbenim iznenađenje! Svi učenici Područnog odjela Vrbovsko su pod vodstvom nastavnice solfeggia Nine Simčić izveli dvije božićne pjesme: ”Bijeli Božić” (Z. Runjić) i ”Zvončiće”/”Jingle bells”.

Svim nastavnicima i učenicima čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu te se veselimo novim nastupima i uspjesima naših malih glazbenika!

Top