SVEČANI KONCERT MATURANATA

U koncertnoj dvorani OGŠ Ive Tijardovića u Delnicama je održan svečani koncert učenika 6. razreda te podjela svjedodžbi za sve učenike glazbene škole za školsku godinu 2018./2019.

U četvrtak 27. lipnja 2019. u 11.00 sati učenici 6. razreda su održali svoj zadnji koncert u glazbenoj školi te su svim učenicima podijeljene svjedodžbe za razred koji su uspješno pohađali i završili u školskoj godini 2018./2019. Kao i svake godine bilo je lijepo vidjeti velik broj učenika na jednom mjestu te poslušati trenutne glazbene dosege učenika koji su uspješno završili osnovnu glazbenu školu u cijelosti. Ove godine iz područnog odjela Vrbovsko imamo njih četvero koji su uspješno završili osnovnu glazbenu školu (svih šest razreda): Melani Mahnik- klavir, Samanta Trbović- flauta, Lucija Dujmović- klarinet i Nina Heski- flauta. Time se broj mladih koji su završili osnovnu glazbenu školu sa područja Grada Vrbovskog popeo na preko 30 glazbenika tijekom punih 16 godina djelovanja.

Svima čestitamo i želimo da svoje glazbeno obrazovanje nastave, bilo formalno kao učenici srednje glazbene škole, bilo neformalno kao članovi različitih glazbenih društava!

Top