USPJESI SAKSOFONISTA

Članovi naše glazbe Filip Dujmović i Tomislav Troha su u tijeku školske godine 2014./15. ostvarili značajne uspjehe na ovogodišnjem natjecanju iz komorne glazbe i drugim nastupima.

Na regionalnom natjecanju u listopadu 2014. u Zagrebu su izborili nastup na državnom natjecanju iz komorne glazbe koje se održalo u studenom u Opatiji. Nastupili su kao duo izvodeći djela od J. S. Bacha i karlovačkog skladatelja Zdravka Lončarića. Na državnom natjecanju koje je održano u studenom 2014. u Opatiji su osvojili II. nagradu i tako još jednom potvrdili svoj talent i kvalitetu rada.

Osim natjecanja nastupili su i na proslavi 210. obljetnice Glazbene škole Karlovac u ”Zorin domu” u Karlovcu tijekom rujna i listopada 2014., a u veljači 2015. i u muzeju ”Mimara” gdje su kao reprezentativni učenici srednje glazbene škole iz Karlovca nastupili za Društvo Karlovčana na njihovoj redovnoj godišnjoj skupštini.

Mladi vrbovšćanski glazbenici se trenutno spremaju za međunarodno natjecanje u Varaždinu i za ovogodišnje ”Lions grand prix”. Želimo im puno uspjeha!

Tags:

Top