BOŽIĆNO- NOVOGODIŠNJI KONCERT 2012.

26. 12. 2012. orkestar  je održao svoj tradicionalni 22. Božićno- novogodišnji koncert. Kao i prošle godine koncert je bio humanitarnog karaktera- prikupljali smo pomoć za najsiromašnije obitelji u Hrvatskoj u sklopu adventske akcije Hrvatskog Caritasa pod nazivom ”Za 1000 radosti”.

Uz orkestar su nastupili Vlado Mance Čokta i njegovi prijatelji.

Koncert je održan u novoj sportskoj dvorani pred prepunim gledalištem- bilo je prisutno oko 350 osoba. Kao i svake godine, orkestar je iznenadio svoje sugrađane kvalitetom sviranja i raznolikim repertoarom. Publici se osobito svidio nastup Vlade Mancea i njegovih prijatelja te izvedba pjesme ”Tvoja zemlja”.

Prikupljeno je 2.904,00 kn!

Čestitke svima koji su došli i podržali ovu akciju i rad orkestra. Nadamo se da ćemo i krajem 2013. imati razloga za zadovoljstvo i da ćemo do 23. Božićno- novogodišnjeg koncerta učiniti kvalitetne iskorake naprijed. Cijeli koncert je snimio g. Roland Štefanac i dio stavio na Youtube gdje možete pogledati kako orkestar zvuči danas. Napravljen je i CD koji se može nabaviti u župnoj crkvi a cjelokupni prihod od prodaje CD-a ide za tapeciranje naslona klupa u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u Vrbovskom. Zahvaljujemo se g. Štefancu na velikom trudu i volonterskom radu i ovim putem!

Top