USPJEŠNA GLAZBENA JESEN

Orkestar je u razdoblju od kolovoza- studenog 2016. održao više različitih nastupa koji su bili nastavak uspješnog rada iz prve polovice ove godine.

Održani su slijedeći nastupi:

  1. Vatrogasna svečanost u Starom Trgu (Slovenija) u organizaciji Gasilskog prostovoljnog društva ”Stari Trg ob Kolpi”
  2. Festival vina u Vrbovskom u organizaciji Turističke zajednice Grada Vrbovskog
  3. Revija puhačkih orkestara na ”Bundevijadi 2016.” u Vrbovskom
  4. Obilježavanje blagdana Svih svetih
  5. Promenadni koncert u Zagrebu na Zrinjevcu u sklopu obilježavanja obljetnice osnutka Gorskog kotara a u organizaciji ”Društva Gorana Zagreb”

Između svih nastupa osobito izdvajamo 1. Reviju puhačkih orkestara u sklopu ovogodišnje ”Bundevijade” koja je održana 8. listopada 2016. Osim našeg orkestra na reviji su nastupili gostujući orkestri iz Daruvara, Ogulina i Rovinja. Publika je bila oduševljena kvalitetom muziciranja svih orkestara koji su svojim zvukom i odabranim programom bili pravo osvježenje ove lijepe manifestacije zdrave hrane i zdravog načina življenja. Na našoj Facebook stranici možete vidjeti fotografije Valentine Vanje Vukadinović koje će vam dočarati ljepotu ove manifestacije!

O svemu možete ponešto pročitati na mrežnim stranicama koje smo označili a mi donosimo i nekoliko fotografija koje su kratki sažetak višemjesečnog rada i truda koji smo uložili u porast vlastite kvalitete i promidžbe našeg zavičaja.

Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam pomogli realizirati reviju orkestara: pekari ”Mivit”, vlasnicima lokalnih kafića, djelatnicima ”Konzuma”, bistrou i planinarskom domu ”Kamačnik” sa voditeljicom i djelatnicima te Gradu Vrbovskom.

festival-vina-2016-5

Festival vina, rujan 2016.

2

Bundevijada, listopad 2016.

1

Svi sveti 2016.

zrinjevac-1

Najava koncerta na Zrinjevcu

Top