LJETNI NASTUPI 2017.

Ljetnu sezonu nastupa otvorili smo tradicionalnom pjesničkom manifestacijom ”Goranovo proljeće” i Cvjetnim korzom u Gomirju.

Kao i svake godine početkom lipnja u Lukovdolu, rodnom mjestu Ivana Gorana Kovačića, održano je zatvaranje pjesničke manifestacije ”Goranovo proljeće”. Orkestar je i ove godine nastupio u dijelu programa sa nekoliko skladbi. Program je održan u amfiteatru što se pokazalo kao izvrstan smjer u kojem ova manifestacija treba ići.

Žitelji gomirskog kraja i ove godine su organizirali sada već tradicionalni ”Cvjetni korzo” na kojem je i naš orkestar postao neizostavan sudionik. Svake godine povorka je bogatija i raznovrsnija što pokazuje da interes za ovu manifestaciju ipak postoji i da ima budućnost.

Prave ljetne koncerte orkestar je održao 1. srpnja 2017. u Malom Bukovcu gdje je nastupio na 33. smotri vatrogasnih glazbi Republike Hrvatske te istog dana navečer u Kutini u sklopu proslave 40. obljetnice limene glazbe Kutina (KUD ”Krešimir). Nepunih tjedan dana kasnije, 7. 7. 2017., orkestar je nastupio na ”Ljetnoj glazbenoj večeri” u Skradinu u organizaciji Gradske glazbe Skradin.

Ljetni nastupi su zaključeni sudjelovanjem na 5. brass festivalu ”Santa Eufemija” u Rovinju u organizaciji Limene glazbe Rovinj te sudjelovanjem na festivalu vina, sira, meda i domaćeg kruha u Vrbovskom u organizaciji Grada Vrbovskog.

Smotra vatrogasnih glazbi RH 1 Kutina 2017. Brass festival ''Santa Eufemia'' u Rovinju 1

Top