PROLJETNI NASTUPI 2017.

U razdoblju od ožujka do svibnja 2017. orkestar je održao nekoliko zapaženih nastupa od kojih posebno izdvajamo 2. Uskršnji koncert i Smotru puhačkih orkestara u Karlovcu.

U ožujku je tradiconalno održana proslava Dana Grada Vrbovskog u sklopu koje je organiziran kulturno- umjentički program u sportskoj dvorani. U programu su uz orkestar nastupila različita kulturno- umjetnička društva s područja Grada Vrbovskog i okolnih općina i gradova (zborovi, folklorna društva, tamburaši).

Na tragu prošlogodišnjeg uspješnog koncerta ozbiljne glazbe u župnoj crkvi sv. Ivana Nepomuka i ove godine je organiziran 2. Uskršnji koncert sa posebnim glazbenim gostima iz Rijeke i nastupom učenika osnovne glazbene škole. Publika je osobito bila oduševljena solističkim izvedbama pjevačice Tee Ban koja je nastupila uz pratnju klavira te nastupom najmlađih glazbenika.

Orkestar je početkom travnja sudjelovao na smotri puhačkih orkestara Karlovačke županije gdje je ostavio odličan dojam na selektora Hrvatskog sabora kulture koji je ocjenjivao orkestre za odlazak na državnu smotru. Posebno je pohvalio solo nastup Terezije Dujmović. koja je nastupila uz orkestar sa skladbom ”Adagietto za flautu i orkestar” od Teda Huggensa.

Proljetne nastupi su zaključieni tradicionalnom budnicom za međunarodni praznik rada i pripremama za ljetne nastupe.

Grad Vrbovsko 2017. 2 Grad Vrbovsko 2017. Smotra orkestara u Karlovcu Uskršnji koncert 2017.

Top